Afvallen met een virtuele operatie

Weer ben je op zoek naar een oplossing om af te vallen, want het is weer niet gelukt met diëten. Je hebt ongeveer alle diëten al geprobeerd en je weet dat diëten wel kan helpen, maar als je dan eindelijk wat bent afgevallen en weer trots bent op je zelf, dan gaat het weer mis.

Herken je dit:

 • Je voelt je goed als je af aan het vallen bent, maar eenmaal op gewicht blijft het een strijd;
 • Het duurt nooit erg lang voordat je weer in die oude, vertrouwde eetpatronen valt;
 • Zodra zich problemen voordoen of er stress ontstaat dan grijp je weer naar ongezond eten;
 • Je hebt het te druk waardoor je maar weer iets makkelijks en ongezonds eet;
 • Je hebt minstens drie verschillende maten kleding in de kast;
 • Je staat vaak voor de (koel)kast met de deur open en je weet eigenlijk niet zo goed wat je daar staat te doen, maar je neemt dan toch gelijk maar wat te eten;
 • Je staat huilend in een pashokje omdat je weer een maat groter nodig hebt;
 • Je hebt zoveel leuke jasjes en colbertjes, maar je armen passen er niet meer in;
 • Een terrasje pakken is allang niet meer zoals vroeger. Je let nu op de stoelen, want het is altijd maar de vraag of je daar wel normaal op kan zitten;
 • Je wordt zo moe van al die mensen die steeds tegen je zeggen dat elk pondje door het mondje gaat en dat je gewoon minder moet eten en meer moet bewegen;
 • Je bent de hele dag met eten bezig;

Oplossen door de virtuele maagband

Hoe zou het voor je zijn als je rust kunt vinden en niet steeds met eten bezig hoeft te zijn? Dat je je niet druk meer maakt over gezond of ongezond eten. Dat je gewoon vanuit jezelf de juiste keuzes maakt en stopt met eten wanneer je voldaan bent en je dus niet volpropt. Hoe zou het zijn dat je hierdoor voor de laatste keer in je leven afvalt en op gewicht blijft? Gewoon omdat je niet steeds bewuste keuzes hoeft te maken, maar onbewust doet wat goed voor je is. Net zoals je onbewust autorijdt of fietst en er na 10 minuten achter komt dat je zonder er bij na te denken een heel stuk heb afgelegd en toch de juiste dingen hebt gedaan. Want dat is precies waar het bij onbewust gedrag om draait.

Blijvend afvallen

Dat is mogelijk als je het virtuele maagband traject bij mij volgt. Dit traject duurt 3 a 4 maanden, waarbij we 5 één op één sessies hebben. Ook krijg je een mp3 van me mee die je de eerste 30 dagen elke dag moet luisteren.

Aan het einde van dit traject ga je onbewust andere keuzes maken. Je bent veel sneller voldaan. Je stopt gewoon met eten omdat je jezelf niet meer als vuilnisbak ziet. Je kiest voor minder en gezond eten zonder dat je er over na hoeft te denken. En je ervaart rust.

Dit traject is een investering in jezelf van € 849,-. En als je mijn e-book over de virtuele maagband download, dan heb ik daarna ook nog een leuke aanbieding voor je.

afvallen met virtuele maagband

Gratis eBook ontvangen t.w.v. € 12,50?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch een link om dit inspirerende eBook te downloaden. Besluit je daarna om het traject te gaan volgen, dan krijg je ook nog eens een leuke korting.


CONTACT