Reken af met geestelijke afhankelijkheid

Stoppen met roken

Jij leest nu deze tekst omdat je van het roken af wilt. Waarschijnlijk heb je al veel pogingen gedaan, en is het steeds niet gelukt. Daarom is het misschien moeilijk om je voor te stellen dat je met een enkele sessie van het roken af kunt zijn. En toch is dat wat er gaat gebeuren!

  • Met één sessie ben jij een niet-roker

  • Nooit meer afhankelijk van een sigaret

  • Voel je véél beter

  • Geld overhouden

Een niet roker

Met één hypnose sessie ben jij een niet-roker. Hoe mooi zou het zijn om niet meer afhankelijk te hoeven zijn van een sigaret, shag of sigaar. Je gewoon beter voelen, meer lucht, meer smaak, meer reuk, meer uithoudingsvermogen. En wat dacht je van het financiële voordeel van stoppen met roken. Wat houd jou nog tegen?

Ons lichaam is zelfs in staat om de ontstane schade door roken weer te herstellen. Wil jij weten hoe snel ons lichaam in staat is om te herstellen? Laat je e-mailadres achter en ik stuur je alle voordelen van stoppen met roken.

stoppen met roken
0%
TEVREDEN

Ontspan, neem afstand en reflecteer.

Omdat hypnose voor veel mensen nog onbekend terrein is, werken wij met een GRATIS en vrijblijvende belafspraak waarin we doornemen wat je kan verwachten en wat de kosten zullen zijn. Wij streven 100% tevredenheid na, derhalve bieden wij duidelijkheid vooraf!

GRATIS BEL AFSPRAAK