In het begin had ik nog mijn twijfels over de virtuele maagband. Zou het echt kunnen? Raak ik wel onder hypnose? Kunnen we ons brein dit echt laten geloven? Niets is minder waar. Ik heb gewoon geen zin meer om te snoepen, mijn eetlust is veranderd en ik voel me als herboren. Ik heb meer energie en ben langzaam meer aan het bewegen. Mijn streefgewicht heb ik bijna bereikt. Het werkt heel ontspannend. Heel fijn om te ervaren en het geeft me veel vertrouwen voor de toekomst.

 

Els

De stap naar mijn virtuele maagband was heel spannend…. Logisch, je gaat hierbij onder hypnose… Hoe gaat dat…en wat voel je dan. De stap heb ik gelukkig toch genomen. Ik had al aardig wat pogingen ondernomen om af te vallen. Dit is toch een andere aanpak…en krijg je de emotie van het eten beter onder controle. Als je daarnaast je gewicht ook nog ziet verminderen dan ga je graag naar de volgende sessie. De sfeer was vanaf dag 1 ontspannen, dit geeft een heel goed gevoel tijdens de gesprekken/sessies. Mijn ervaring is zeker positief. Het gaat mij nu goed af om mezelf onder controle te houden. Ik voel niet meer de drang om TE vaak te eten…hoe heerlijk is dat. De professionele begeleiding van Femke van Femme Forte heeft hier meer dan een groot aandeel in. Al met al is dit voor mij een positieve stap geweest. Ik zeg “DOEN”. 

Janny

Hypnose heeft mij verder geholpen, daar waar de twee psychologen waar ik geweest ben, niet konden helpen. Ik had hiervoor nooit zoiets eerder geprobeerd, maar ik zou het iedereen aanraden die moeite heeft met angstige gevoelens. Femke werkt erg fijn en ik ben heel dankbaar dat ik hypnose bij haar heb gedaan. 

Eveline

Femke heeft mij geholpen weer zonder angst te kunnen leven. Zeer professioneel en zorgzaam voor haar client. 

Fienie

Top sessies gehad! Hele lieve vrouw, vriendelijk en neemt goed de tijd voor je. Al de eerste sessie toen ik daar kwam, voelde ik me al gelijk goed op mijn gemak. Bij het begin twijfelde ik, of ik dit wel moest doen… wist niet wat ik ervan moest verwachten, want ik had er geen ervaring mee. Maar ik ben zeker zeer goed geholpen en tevreden met het resultaat!

Ted

Ik beveel Hypnotherapie van Femme Forte aan. Vanaf mijn 8e jaar kreeg ik last van angst-en paniekaanvallen. Na jarenlange therapieën was ik ten einde raad. Ik dacht het moet nu anders. Ik besloot Hypnotherapie te gaan doen. Ik ben gaan Googlen en kwam zo bij Femke terecht. Ze sprak me direct aan en heb contact met haar opgenomen. Femke is een erg prettig persoon, waarbij je je direct op je gemak voelt. Na 3 sessies durfde ik het aan om eindelijk weer op vakantie te gaan. Wat een verademing. De angsten die ik had, voor het vliegen, autorijden, openbaar vervoer is voor een groot deel verdwenen. Wat ben ik je dankbaar. Ik kan zeggen: ik leef weer. Ik kan het leven weer aan en kan ook weer genieten, wat ik jaren niet heb gedaan door mijn angsten/paniek. Dank je wel lieve Femke!

Marja

De hypno behandeling bij Femke hebben voor mij goed geholpen. Hele vriendelijke, kundige vrouw. Ze wist de kern van het probleem te raken. Voelde me direct bij haar op m’n gemak. Prettig contact. 

Astrid

Hoi Femke, ik ben nog niet op mijn streefgewicht, maar wel bijna. Hoe fijn is dat. Ik had het nooit durven dromen. Ik pas gewoon weer in mijn oude spijkerbroek! Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen. Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat de aanleiding van mijn eetgedrag ergens totaal anders vandaan kwam. Door jouw begeleiding is dit opgelost en ben ik weer letterlijk en figuurlijk in staat om los te laten. Ook al die kilo’s. Fantastisch! Heel erg bedankt.

Jolanda

I am writing this review first of all to thank Femke for her kindness, warmth and support.  The sessions with her was something I looked forward to every time.  She is always professional, but at the same time it feels like you’re visiting someone you’ve known for a long time.  

At first I was a bit on the fence about the Virtual Stomach Surgery because I’ve never heard of it.  I have had other hypnotherapy in the past, addressing specific cravings, which I knew did actually work.  My reason for looking for help this time, is partly because I wanted to lose weight, to get my body stronger and healthier, but mainly because I knew there were times where I really just had no will power and really struggled to make the right choices.  This usually happened during very stressful work situations, or when feeling overwhelmed at times.  I wanted help to be able cope through these times, because all good intentions or progress on the diet every time got derailed during tricky times like this.

During the sessions itself, you do still feel like you are there, but you’re in a very deep, relaxed state.  It also helps that your sessions are always tailored, with Femke, around the challenges you’ve been facing or could face over the next couple of weeks.  I noticed very early on that I was making different choices with what I ate and how much of it.  But for me the biggest difference came during pretty stressful and challenging circumstances that came up after I started seeing her.  The weirdest thing was to realise after a day or two that I haven’t decided to stuff myself with whatever food was in reach.  And I didn’t have to sit there and make the decision to make a better choice.  It just happened naturally and I only realised afterwards.    For the first 2 months, I listened to the voice recording (which is sooo soothing and relaxing) twice a day, which I think also made a difference.

Towards the end of my treatment, I was ready to start a proper diet with weighed, balanced meals 3 times a day.  I felt that I now had the right tools to actually see it through (even when something unsettling pops up) and it was also easier, because by this time I didn’t have any cravings left and I was already used to eating smaller meals.

I’m still on this weight loss journey and I’m excited to see that keeps improving and I am very excited about reaching my goal weight.  But most importantly I’m no longer concerned that I cannot do it on my own.  One of my best decisions yet!!

 

Jeanine

Hoi Femke,

Het gaat super met me. Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken. Praktisch geen last van terugval, en ik weet nu dat als ik een keer in de fout ga, dan rijd ik een extra rondje op de rotonde om mijn weg weer verder te vervolgen. Dit zorgt ervoor dat ik zoveel minder stress heb. En doordat ik dat weet, hoef ik ook niet zo nodig meer. Inmiddels ben ik 28 kilo kwijt, en ik ga nog even door. Nog een kilo of 10 en dan heb ik mijn doel bereikt.

Het verschil is gigantisch. Ik pas weer gewoon confectiematen, en dat is heerlijk. Gewoon wat uit de winkel kiezen en in het pashokje erachter komen dat ik nog een maat kleiner nodig heb. J Geen huilbuien meer in de pashokjes. Wat een verademing. Ik ben zo blij! Ik luister nog regelmatig naar jouw mp3, en ik weet zeker dat die laatste 10 kilo me ook gaan lukken. Ik heb er alle vertrouwen in! Groetjes Petra

Petra
Ik heb denk ik alle diëten geprobeerd. In het begin hield ik het meestal goed vol en viel ook steeds wel af, maar nooit kwam ik op mijn streefgewicht. En mijn streefgewicht was echt niet overdreven, want zelfs als ik die zou bereiken, dan had ik nog steeds een BMI van 26, dus licht overgewicht. Het gevolg van elk dieet was dat ik uiteindelijk weer vreetbuien kreeg. Weer zoveel geld in de prullenbak, en na verloop van tijd alle kilo’s er weer aan. Ik baalde er enorm van. Natuurlijk heb ik ook geïnformeerd naar een maagverkleining in het ziekenhuis, maar daar kwam in niet voor in aanmerking. Ik had echt de hoop opgegeven en me er al bijna bij neergelegd dat ik als dikkertje door het leven moest.

Toen ik mezelf op foto’s van een bruiloft van een vriendin zag, schrok ik me rot. Ben ik dat? Op de één of andere manier zag ik mezelf nooit zo. Als ik voor de spiegel stond, dan leek het wel mee te vallen, maar toen ik mezelf zittend op die foto zag schrok ik heel erg. Ik heb vreselijk gehuild en besefte dat er nu echt wat moest gebeuren, want ik werd er zo ongelukkig van. Dus maar weer eens moedeloos het internet op, op zoek naar dat ene dieet dat me nu moest gaan helpen.

Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk op de site van Femke terecht kwam. Ik had nog nooit gehoord van een virtuele maagband. Ik ben me gaan inlezen, en kreeg weer hoop op een slanker leven. Zou dit dan de oplossing zijn? Ik heb best nog even getwijfeld en heb uiteindelijk besloten dat ik het waard ben. En dat was het beste besluit ooit. Ik leerde dat mijn eetpatroon een reden had. En met hypnose bleek dat al snel opgelost. Inmiddels is mijn BMI 24,7. Ik heb weer maat 38 en voel me helemaal geweldig. Femke, nogmaals bedankt voor de begeleiding.

Saskia

Met heel veel spanning ben ik naar de eerste afspraak bij Femke gegaan. Angstig, onzeker, maar ook wel vastbesloten. Femke heeft mij helemaal op mijn gemak gemaakt door uit te leggen wat hypnose inhoudt en hoe het allemaal werkt. Na de eerste sessie was ik al zoveel meer ontspannen. De tweede sessie ging ik dus met minder angst en spanning tegemoet. Ook dit voelde weer zo fijn en ik begon aan mezelf te merken dat er echt iets gebeurde met mij. De laatste sessie: puntjes op de i nu. Toch wel weer spannend, want wat als…. Maar die spanning was niet nodig. Nu, een aantal maanden later, merk ik nog elke dag hoeveel ik aan de sessies bij Femke heb gehad en nog steeds heb. Echt een aanrader als je aan jezelf merkt dat je vastloopt! Femke, ontzettend bedankt voor alles!

 

Georgina