Totale uitputting van lichaam en geest

Elke avond moe thuiskomen en ’s morgens al moe zijn voordat je aan de dag begint. Geen zin hebben om te gaan werken, de dagelijkse dingen te doen. Je niet kunnen concentreren. Snel geïrriteerd zijn om niks, een constante druk voelen. Niks gaat meer goed. Je voelt je uitgewrongen. Je zendt signalen uit maar je wordt niet gehoord of begrepen. Je bent niet meer in staat om de accu op te laden. Er ontstaan gevoelens van spanning, falen, slapeloosheid, het niet meer onder controle hebben. Je kunt zelfs van de leuke dingen niet meer genieten. Boosheid naar je partner, collega’s, de manager, de hele organisatie. Werk blijft liggen, problemen worden uit de weg gegaan, zelfs kleine dingen kun je niet meer. Waarschijnlijk dacht ook jij ooit dat een burn-out iets is dat anderen overkomt, niet jou.

  • Bewustwording

  • Contact met je lichaam

  • Emoties verwerken

Bewustwording is heel belangrijk in het herstelproces bij burn-out, zowel op psychisch als lichamelijk niveau. Degene die een burn-out ervaren zijn het contact met hun lichaam kwijt. Het denken overheerst waardoor je makkelijk lichamelijke en emotionele grenzen overschrijdt. Bewustwording speelt een belangrijke rol bij het herstelproces.

Femke heeft mij geholpen weer zonder angst te kunnen leven. Zeer professioneel en zorgzaam voor haar client.’

Fienie
burn-out
0%
TEVREDEN

Ontspan, neem afstand en reflecteer.

Omdat hypnose voor veel mensen nog onbekend terrein is, werken wij met een GRATIS en vrijblijvende belafspraak waarin we doornemen wat je kan verwachten en wat de kosten zullen zijn. Wij streven 100% tevredenheid na, derhalve bieden wij duidelijkheid vooraf!

MAAK EEN AFSPRAAK