Mijn eerste Hypnotherapie blog

Dit is mijn eerste blog over Hypnotherapie. Het klinkt bijna als een vies woord dat bloggen. (in mijn hoofd hoor ik de vieze man het uitspreken, “we gaan lekker bloggen”….).

Tja weet je, ik ben al wat ouder, en bloggen en vloggen leek me meer wat voor de jeugd. Het eerste wat in me opkomt is, heb ik dan wel wat te melden? Uiteraard heb ik zat te melden. Degene die mij kennen, weten wel dat ik er lekker op los kan kletsen. Maar is het zinnig of nuttig? En moet dat ook zo zijn? En nog veel belangrijker, vinden mensen het wel leuk om mij te lezen? Afijn, ik heb me voorgenomen om het gewoon te gaan doen. En daarom dus mijn eerste blog. Tot nu toe heb je toch al een aantal regels gelezen. Nu moet ik er natuurlijk voor zorgen dat je doorleest.

Er zijn er zat bij die niks te melden hebben, en toch wel heel veel volgers hebben.

Ik heb me voorgenomen dat mijn blogs overal over mogen gaan (maar wel gerelateerd aan hypnotherapie). Of mijn blogs werk gerelateerd zijn, of juist een privé aangelegenheid, het maakt mij niet uit. Daarmee geef ik mezelf wat meer vrijheid. Mijn blogs wil ik vooral positief houden, en het mag tegelijk ook wel cynisch zijn. Ik houd daar wel van. Overigens houd ik van feedback, dus als je naar aanleiding van mijn blogs vragen of opmerkingen hebt, dan lees ik dat graag. Een mens is nooit te oud om te leren.

Ik heb aardig wat bloggers gelezen. Er zijn er zat bij die niks te melden hebben, en toch wel heel veel volgers hebben. Wat is het dan, dat die bloggers en bloggers dan toch worden gevolgd? Is een meisje die vlogt over een nieuwe kleur lippenstift dan echt leuk om te volgen? Het zal de generatiekloof wel zijn. Afijn, ik hoop dat mijn blogs je in ieder geval aan het denken zetten, en hopelijk ook aan het lachen maken. Dat is de leukste combi, denk ik.

Blog delen?

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

BOOK NOW